Begin hier!

By Bryan Tevreden / 31 augustus 2012

Uitstelgedrag? Ja, ik had er ook enorm last van. Ik was die student die echt op het allerlaatste moment aan tentamens en examens begon. Ik kan de nachten echt niet meer tellen die ik moest doorhalen om de daaropvolgende ochtend, gestrest en bij voorbaat vermoeid, alsnog een dappere poging te doen om een voldoende te halen.

doublelogo

En werd dat vanzelf beter? Natuurlijk niet. Dat patroon vertaalde zich in mijn leven als werknemer en later als ondernemer. Chronisch te laat op afspraken, stressprojecten die uitliepen, offertes te laat de deur uit, nota’s die ongeopend op een bureau rondslingerden en simpelweg afspraken niet nakomen. En dan heb ik het nog niet eens over de klussen in en rondom huis die zich opstapelden.

Relaties en uitstelgedrag? Geen goede combinatie kan ik je vertellen. De regelmatig terugkerende ruzies over beloftes die weer niet zijn nagekomen  waren voor beide partijen doodvermoeiend en leidden tot niets.

Het keerpunt? Voor mij kwam het keerpunt toen het tot me doordrong dat van al mijn dromen ik er, tot dan toe, slechts weinig had gerealiseerd. En de klok tikte onverstoorbaar verder. Uitstelgedrag of niet.

Wacht! Dat zegt nog veel te weinig. Tijd voor het schaderapport : Acht jaar gedaan over een studie van vier jaar. Een carrière die al een aantal jaren stilstond. Een coachingbedrijf dat nooit echt van de grond kwam en in de hobby-sfeer bleef hangen. De vrouw met wie ik ging trouwen die uit mijn leven verdween. En deurwaarders aan de deur.

Kortom ik weet wat uitstelgedrag voor verwoestende uitwerking op je leven kan hebben. Dat was het moment dat ik besloot:
ushlogo

Uitstelgedrag stopt hier!

Ik heb talloze boeken gelezen en methodes getest. En de resultaten vielen bar tegen. Je struikelt over de sites die je gouden tips aanbieden om van je uitstelgedrag af te komen. Maar de meesten daarvan kennen niet eens het verschil tussen uitstelgedrag en een gebrek aan goed time management. En nee, die twee zijn absoluut niet  hetzelfde!

Vergeet al die goed bedoelde tips. Geen daarvan raakt de kern.

Een onbevredigende zoektocht dus.

Tot ik tegen die ene methode aanliep. Het resultaat was en is overweldigend. Mijn business begon eindelijk te lopen en de dromen, ja die dromen begon ik een voor een te realiseren. En omdat ik  zelf trainer en coach ben besloot ik deze methode verder te onderzoeken en verder te ontwikkelen. Zou het voor anderen ook zo goed kunnen werken?

En nu vele proefpersonen en workshops verder, kan ik zeggen dat deze methode ook voor jou de oplossing is!

Met deze methode:

  • leer je een simpele, eenvoudige, effectieve techniek om van je uitstelgedrag af te komen
  • neem je in tien (10!) dagen definitief afscheid van je uitstelgedrag
  • zet je je leven eindelijk in een hogere versnelling

En dit alles met een moeiteloos gemak dat je voorheen voor onmogelijk had gehouden.

Nu is de kans groot dat je de vorige zin, in alle denkbare varianten, al voorbij hebt zien komen, als het gaat om oplossingen die je worden aangeboden om van je uitstelgedrag af te komen. En die oplossingen hebben je niet gebracht wat je zocht. Anders zou je simpelweg niet op deze pagina zijn.

Ik bied je daarom eerst wat anders aan. Cruciale informatie die je veel eerder had moeten horen om van je uitstelgedrag af te kunnen komen:

De 5 dingen die je absoluut moet weten als je echt van je uitstelgedrag af wilt!Lees de “De 5 dingen die je absoluut moet weten als je echt  van je Uitstelgedrag af wilt!” en je zult duidelijk krijgen waarom je voorgaande pogingen weinig kans van slagen hadden. En passant toon ik je ook de werkelijke oorzaak van je uitstelgedrag en hoe daar vanaf te komen.

Maar, first things first, en meld je aan met je voornaam en e-mail adres en ontvang de “De 5 dingen die je absoluut moet weten als je echt van je Uitstelgedrag af wilt!”.

En laten we elkaar niet voor de gek houden. Jij weet net zo goed als ik dat, zeker als het om uitstelgedrag gaat, er niet zoiets bestaat als “straks, morgen of later”. Als je echt van je uitstelgedrag af wilt, stel het dan niet uit en meld je NU aan!


 

 

 

  • Ik respecteer je e-mail privacy. In gewoon Nederlands betekent dat, dat ik net zoals jij een hekel heb aan spam. Ik zal je e-mail adres dus ook nooit met iemand anders delen. Ik zal je e-mall adres alleen maar gebruiken om jou mijn tips en artikelen over uitstelgedrag te sturen. Je kunt je desgewenst op ieder moment uitschrijven.

Bryan Tevreden – Uitstelgedrag stopt hier!

About the author

Bryan Tevreden

"Als je niet weet waar je naartoe wilt, dan heb je inderdaad ook geen tijd te verliezen"