Gratis Coaching-sessie!

By Bryan Tevreden / 15 augustus 2012

Jawel, je leest het goed, ik bied je een gratis Coaching-sessie aan van 20-30 minuten. Tijdens deze sessie met mij, de Implementatie Coach

  •  brengen we je situatie in kaart
  • leg ik je de methode uit
  • kijken we wat voor jou de passende invulling zou zijn.

Dit alles dus gratis en geheel vrijblijvend. Deze sessie geeft mij ook de mogelijkheid om vast te stellen hoe gemotiveerd je bent om daadwerkelijk definitief af te rekenen met je uitstelgedrag. Het resultaat is dat jij kristal helder  hebt waar en hoe te beginnen.

Er is slechts 1 voorwaarde: Je moet vooraf het gratis boekje “De 5 dingen die je absoluut moet weten als je echt van je uitstelgedrag af wilt!” gelezen hebben. Dit boekje, mocht je dat nog niet gedaan hebben, kun je hieronder kosteloos downloaden.

De reden hiervoor is dat zowel mijn tijd als jouw tijd kostbaar is. De informatie in het boekje zal ons veel tijd besparen en maakt dat we samen een vliegende start kunnen maken!

Over tijd gesproken, de gratis coaching-sessie kan op ieder moment van de dag plaats vinden, dus ook in de avonduren. Als ondernemer, zzp-er en/of professional kan dat net wat beter en handiger uitkomen.

Mocht je het boekje al gelezen hebben neem dan contact met me op via

bryan@uitstelgedragstopthier.nl 

of bel me op

06 – 24697088

Op een stress-vrij, rijk en vervullend leven,

Bryan Tevreden – Implementatie Coach

p.s. De coaching-sessie gaat via Skype, Google Hangouts of gewoon per telefoon, net wat je voorkeur heeft. De camera kan tijdens de sessie aan of uit blijven, wederom naar gelang je eigen voorkeur.

About the author

Bryan Tevreden

"Als je niet weet waar je naartoe wilt, dan heb je inderdaad ook geen tijd te verliezen"