Mini-release: Oops, I didn’t do it again!

Boek: Oops, I didn't do it again!

Mensen, mensen wat heb ik uitgekeken naar dit moment. Ik ben maanden bezig geweest met het schrijven van HET boek over Uitstelgedrag. Mijn intentie was vanaf het begin een boek te schrijven dat maar 1 doel had: Jou van je uitstelgedrag afhelpen.

Dus geen boek met bladzijde na bladzijde informatie over de onderzoeksresultaten naar dit onderwerp. Ook geen filosofische verhandelingen over sociale contexten, de verschillende mogelijke categoriseringen en zogenaamd intellectuele bespiegelingen. Dat zijn allemaal niet de dingen die je daadwerkelijk verder gaan helpen als je echt afscheid wilt nemen van je uitstelgedrag.

Boek: Oops, I didn't do it again!Nee, het moest een helder geschreven boek worden met een duidelijke structuur. En het meest belangrijke, het moest in woord en beeld vangen hoe je van je uitstelgedrag afkomt. En ik ben ervan overtuigd dat ik daarin ben geslaagd.

Er zijn vele feedback en review-rondes geweest. Niet omdat de drafts niet goed zouden zijn. Nee, het ging erom dat iedere stap helder zou zijn, dat alle inzichten duidelijk gecommuniceerd werden. En het ging erom dat je onweerstaanbaar uitgenodigd werd om je onder te dompelen in het proces.

En dus moest er af en toe ook geschrapt worden.

De eerste keer dat je dat meemaakt, doet het bijna fysiek pijn. Maar dat is slechts ego. En dat laatste wordt nog zoveel duidelijker wanneer je beseft en ziet dat het resultaat echt duidelijker, helderder en beter is.

En niet alleen de tekst is getest en getoetst. Ook de methode is weer vele malen onder de loep genomen en fier overeind gebleven. En dat is misschien nog wel wat het meest tot tevredenheid stemt. Het werkt! Ook in boekvorm…

Maar waarom is dit dan toch “slechts” een mini-release?

Dat komt omdat ik al weken op mijn handen moet zitten en mijn ongeduld aan het verbijten ben. De inhoud is al even klaar, het laten redigeren ging heel vlot, de illustraties volgden al snel daarop. Het waren echter de IT-webshop-perikelen die de release datum elke keer naar achter deden opschuiven.

Ik heb nu toch het besluit genomen tot een mini-release, wetende dat de webshop soms, in heel uitzonderlijke gevallen, onderuit kan gaan. Maar ik weet van de berichten uit de mailinglist, van hen die de gratis mini-cursus hebben gedaan, dat men echt zit te wachten op dit boek. En ik wil daarom het wachten niet langer laten duren.

Ga dus nu naar de Boek pagina, download het boek en mocht je onverhoopt tegen een webshop-storing aanlopen, laat het me dan even weten. Want voor alles is een oplossing.

Bryan Tevreden – Het wachten stopt hier!

 

About the author

Bryan Tevreden

"Als je niet weet waar je naartoe wilt, dan heb je inderdaad ook geen tijd te verliezen"

Click here to add a comment

Leave a comment: