Uitstelgedrag: Je bent een energiesysteem!

In het vorige artikel in deze serie hadden we over het samengaan van uitstelgedrag en stress. Wat er allemaal aan ten grondslag ligt, is dat alles energie is. Dat jij in de kern een energiesysteem bent.

Dat was 50-60 jaar geleden misschien een opzienbarende, of zelfs revolutionaire opmerking geweest maar tegenwoordig kijkt bijna niemand meer daarvan op. In het Verre Oosten was dit zelfs millennia geleden al bekend. En die kennis heeft ons dan weer bereikt via o.a. reiki, yoga en acupunctuur.

Maar je hoeft het niet zo ver te zoeken om te weten dat je een energiesysteem bent. Als je verliefd bent, zingt er een andere energie door je lichaam dan wanneer je woedend bent. En dat vertaalt zich dan weer naar je lichaam. En dus heb je het over vlinders in je buik en staan trillen van ingehouden woede.

Terug naar die stress. Stress maakt dat je letterlijk verkrampt. En dus krijg je een stijve nek, stijve schouders en zelfs stijve benen.

Stress blokkeert.

Maar het gaat nog verder. Stress creëert energieblokkades. Iedere stressvolle ervaring creëert een energieblokkade. Iedere stressvolle ervaring, die geen ontlading heeft gekregen, zorgt voor een verstoring van je energiebalans.

En omdat je naast een energiesysteem ook een feedback-systeem bent, werkt het ook andersom:

Iedere negatieve emotie of stress die je ervaart wordt veroorzaakt door een verstoring van de energiebalans in je lichaam.

Tijd om het allemaal samen te brengen. Uitstelgedrag is niets anders dan zelf-sabotage. En zelf-sabotage is niets anders dan een energieblokkade. Het kan allerlei verschillende oorzaken kennen maar wat resteert is een energieblokkade.

En hiermee wordt de oplossing ook voor de hand liggend. Verwijder de energieblokkade en je hebt de oorzaak van uitstelgedrag weg genomen.

Zou het echt zo simpel kunnen zijn?

Ja, het is zo simpel.

Maar dat zijn de woorden van de ervaringsdeskundige. Het wordt natuurlijk nog iets geloofwaardiger als daar de testimonials zijn van de mensen die je voor zijn gegaan. Maar het meest geloofwaardig is het natuurlijk, wanneer je dit zelf ervaart.

Die kans wordt je geboden in de gratis download  “De 5 dingen die je absoluut moet weten als je van je  Uitstelgedrag af wilt”. Meld je daarvoor via deze link aan en ervaar het zelf. Want ervaren is geloven.

Uitstelgedrag aanpakken? Het is allemaal veel simpeler dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Bryan Tevreden – Uitstelgedrag stopt hier!

Dit was het laatste artikel van de Introductie-serie. Hieronder vind je het overzicht van alle artikelen in deze serie, in volgorde van publicatie.

Artikelen in deze serie:
  1. Uitstelgedrag en jouw Vrijheidsverklaring
  2. Uitstelgedrag overwinnen is nooit je einddoel.
  3. Uitstelgedrag aanpakken? Uitstelgedrag overwinnen?
  4. Uitstelgedrag is niet het probleem, het is de oplossing!
  5. Uitstelgedrag en Stress
  6. Uitstelgedrag: Je bent een energiesysteem!
About the author

Bryan Tevreden

"Als je niet weet waar je naartoe wilt, dan heb je inderdaad ook geen tijd te verliezen"

Click here to add a comment

Leave a comment: