Verandering, voortgang en 2 nieuwe boeken!

Het is onwaarschijnlijk stil geweest op de site. Sommigen vonden het zelfs onheilspellend en begonnen zich af te vragen of ik, als uitstelgedragcoach, misschien zelf ten prooi was gevallen aan uitstelgedrag.

Niets van dat alles. Als die draak eenmaal gedood is wordt die niet zo maar weer tot leven gewekt. Nee, ik was simpelweg bezig met een aantal verschillende projecten en het lukte me niet om alle ballen in de lucht te houden. Ik heb daarbij moeilijke keuzes moeten maken en het artikelen schrijven voor de blog was een van die dingen die ik even heb  geparkeerd.

En nee, het verdient geen schoonheidsprijs dat ik je daarvan niet op de hoogte heb gehouden. Excuses daarvoor.

En nu over die projecten. Ik was bezig met het schrijven, vertalen en uitbrengen van een tweetal boeken en het in de lucht brengen van een nieuwe site. En zoals het een project van enige omvang betaamt zijn we hiermee natuurlijk ook ruim over de initiële schattingen gegaan. Maar het werk is geklaard en ik zal jullie zo de resultaten presenteren.

Dit hele traject heeft me ook weer iets meer geleerd over mijn fysieke grenzen. Ik blijk bijvoorbeeld, net als gewone stervelingen, ook gewoon voldoende slaap nodig te hebben. Zo heb ik ook met een koortsig lichaam, snotverkouden en met meer dan 90 kg op de schouders in het krachthonk gestaan. En dat is niet de combinatie die tot de beste krachttraining resultaten leidt.

Ik heb door dit alles een duidelijk beeld over hoeveel ballen ik in de lucht kan houden, ondertussen kwaliteit kan blijven leveren en ook nog eens gezond kan blijven en genieten van het hele proces. Dit betekent in de praktijk dat mijn publicatie-ritme van eens in de week nu veranderd is naar eens in de twee weken.

En er staan nog meer projecten op stapel, o.a. nog meer boeken, een online cursus, een luister-boek, video-opnames, podcasts en wat privé projecten. Never a dull moment, zullen we maar zeggen.

Om de lancering van de twee boeken te vieren en het feit dat we de draad weer oppakken op “Uitstelgedrag stopt hier” geef ik beide boeken gratis weg voor een gelimiteerde periode. Er zijn alleen een paar spelregels of uitdagingen aan verbonden.

  1. De boeken zijn in het Engels.
  2. In ruil voor de gratis download krijg ik een eerlijke review van jou op de ebook site. Ook die review is in het Engels.
  3. Dit aanbod is deze week geldig en alleen voor de eerste 10 aanmelders.

Dit is hoe het werkt.

  1. Laat me via een mailtje naar bryan@uitstelgedragstopthier.nl weten welke van de twee boeken je graag gratis zou willen downloaden. Beide boeken mag ook.
  2. Je ontvangt dan van mij een couponcode en een link naar het boek
  3. Je leest het boek en plaatst jouw review op de ebook-site

Dat is alles!

En dan nu de boeken:

procrastinationendgamecoverDit is  in principe de Engelse vertaling maar dan volledig ge-update  en uitgebreid met een FAQ, Frequently Asked Questions, hoofdstuk.

wmawrw-cover4

 

Dit boek heeft niks met uitstelgedrag te maken maar alles met de magie en het wonderlijke spel van de mannelijke en vrouwelijke energie. Het beschrijft welke kwaliteiten mannen en vrouwen het meest in elkaar waarderen. Het beschrijft ook hoe die kwaliteiten in je eigen relatie en leven vorm te geven en zo de intimiteit en passie in je leven te verdiepen.

Waarschuwing: Dit boek is niet voor iedereen! Alleen aan beginnen als je bereid bent alles te omarmen, het lichte en het donkere, het rauwe en het tedere, het wilde en het zachte, de razernij en de slappe lach, de pijn en het volledige lichaamsorgasme. Inderdaad, niet voor iedereen…

Tot slot. Ja, ik ben me volledig bewust van de ironie van dit alles, dat ik een potentiële uitsteller vraag om een afspraak aan te gaan en ook nog verwacht dat hij/zij die nakomt! Maar dat is wel het vertrouwen dat ik in jou heb. Serieus!

Hier is nogmaals dat e-mailadres voor je aanmelding: bryan@uitstelgedragstopthier.nl

Bryan Tevreden – Uitstelgedrag stopt hier.

About the author

Bryan Tevreden

"Als je niet weet waar je naartoe wilt, dan heb je inderdaad ook geen tijd te verliezen"