Wie, wat en waarom

Voor wie is deze service eigenlijk bedoeld? Goeie vraag, blij dat je erover begint. Dit is grosso modo het profiel van mijn cliënten: Je hebt een HBO of nog hogere opleiding genoten. Je hebt een goede baan maar vaker nog heb je je eigen onderneming en/of ben je zzp-er. Dat laatste maakt dat je uitstelgedrag vaak pijnlijk zichtbaar is in je manier van ondernemen (afspraken, administratie, acquisitie, offertes, presentaties, moeilijke gesprekken…).

Je bent 30+ en dat betekent dat je uitstelgedrag voldoende tijd heeft gekregen om schade aan te richten. Denk aan gemiste kansen maar ook aan terugkerende onnodige stress, slapeloze nachten en chagrijn. Je hebt al verschillende pogingen gedaan om van je uitstelgedrag af te komen maar niets heeft je oplossing gebracht waarnaar je op zoek bent.

Wees gerust, ook als het profiel niet volledig past ben je evengoed welkom en is deze service mogelijk precies datgene wat je zoekt.

Er is een reden waarom ik, Bryan Tevreden, specifiek jou wil helpen.

Bryan Tevreden - Implementatiecoach

Bryan Tevreden

Ik ben er van overtuigd dat de pijn en stress veroorzaakt door uitstelgedrag volledig onnodig zijn. En ik ben er van overtuigd dat er een grootser en nog betere jij schuilgaat achter dat frustrerende patroon. Het is die persoon die staat te trappelen om bevrijd te worden om haar/zijn echte gave en talenten met de wereld te delen.

Als ex-uitsteller ben ik tot in iedere vezel bekend met de vele gezichten van uitstelgedrag. Financiële stress, deurwaarders aan de deur, frustrerende terugkerende ruzies in de relatie over afspraken die weer niet waren nagekomen,  ondermaats draaiende eigen onderneming, onvoltooide projecten, te laat op afspraken. Het was allemaal onderdeel van mijn leven.

Van alles, echt van alles geprobeerd met weinig tot geen blijvend resultaat. Met uitzondering van die ene methode. Niet alleen betekende dat het einde van mijn uitstelgedrag maar het bleek ook nog eens toepasbaar op nagenoeg ieder ander aspect van mijn leven.

Maar laat ik me even beperken tot de resultaten rond uitstelgedrag: Financieel alles weer op orde, de ruzies over afspraken behoren definitief tot het verleden, de onderneming floreert, in 8 maanden tijd 3 boeken geschreven en gepubliceerd en nooit meer te laat op afspraken!

Dit alles, de site, de service is onderdeel van een grootser plan. Mijn missie is om minstens 1 miljoen mensen te bereiken, te dienen en te helpen hun grootste potentieel te bereiken. Er is een onvoorstelbaar reservoir van gaves en talenten dat erop wacht aangeboord te worden. Jouw gave en talent hebben we NU nodig, niet morgen!

Op een stress-vrij, rijk en vervullend leven,

Bryan Tevreden – Implementatiecoach

About the author

Bryan Tevreden

"Als je niet weet waar je naartoe wilt, dan heb je inderdaad ook geen tijd te verliezen"